15 års present kille

Här finner du som söker en passande 15 års present till en kille massor av bra presenttips! Det är dock ingen hemlighet att det som vanligtvis står högst på önskelistan hos dom allra flesta 15 åriga killar är en moped!

Av denna anledning har vi sett till att ge förslag på mopeder men självfallet hittar du också en rad andra presenttips till födelsedagen eller som julklapp. Det finns nog lika många bra presenter som det finns killar som fyller 15 år.

Minikylskåpet Mini Fridge
Minikylskåpet Mini Fridge

Det behändiga Minikylskåpet Mini Fridge är lätt för honom att ta med sig & fungerar i allt från sommarstugan till bilen! Skål!

795 kr
Gokart
Gokart

Fartfylld racing i små gokartbilar på gokartbana nära dig.

345 kr
Provdyk
Provdyk

Låt han testa på att dyka! En provdykning av ypperligt slag där han först tar del av en teoretisk genomgång, för att därefter hoppa ner i bassängen!

495 kr
Kändishälsning
Kändishälsning

Hitta en kändisprofil, köp en kändishälsning och dela glädjen!

300 kr
EU-Moped Baotian Basic
EU-Moped Baotian Basic

Baotian har Sveriges mest sålda moped sedan 2003. Anledningen är enkel, mopeder med hög kvalité till ett förmånligt pris!

9995 kr
KitchPro Kylmuggen
KitchPro Kylmuggen

KitchPro Kylmuggen är perfekt för att hålla vatten, dricka, öl, eller annan dryck kall länge. Ställ in muggen i frysen och ta fram när den behövs.

49 kr
Kunglig Tavla
Kunglig Tavla

Ge bort en kunglig canvastavla föreställande din kille, man, pojkvän som en kunglighet från renässansens tidsålder.

419 kr
Magnetisk varningslampa
Magnetisk varningslampa

Fungerar som en varningstriangel men är magnetisk och lyser med 16 LED-lampor.

200 kr
Klädvikaren
Klädvikaren

Klädvikaren Spralla är ett bra hjälpmedel att ha som vikare till T-shirts, tröjor, skjortor och andra klädesplagg.

119 kr
Köra segway
Köra segway

För han som ännu inte har testat på att köra segway så är det en rolig erfarenhet och kul present att få! Lätt att lära sig och kräver inget körkort!

395 kr
Sovhörlurar
Sovhörlurar

Sovhörlurar gör att du nu kan somna med ljud i öronen utan att störa andra eller besväras av lurar som skaver! Sov gott hela natten!

599 kr
Angry Mama rengör din mikro
Angry Mama rengör din mikro

En Angry Mama är som gjord för honom som nyss flyttat hemifrån eller den obotlige ungkarlen. Håller mikrovågsugnen ren.

79 kr
Secrid Cardprotector Gold C-GOLD
Secrid Cardprotector Gold C-GOLD

Korthållare som rymmer upp till 6 kreditkort, passerkort m m.

313 kr
Fifa 21 - PS4 incl PS5
Fifa 21 - PS4 incl PS5

Spelet för honom som inte kan få nog av fotboll! Fifa 21 är det senaste i den kända spelserien och är lika roligt att spela själv som med vännerna!

592 kr
Rubiks Speed Cube
Rubiks Speed Cube

Rubiks Speed Cube är en originalprodukt från Rubiks Kub för den som vill kunna lösa kuben ännu snabbare!

119 kr
Arga Strumpor
Arga Strumpor

Strumpor med arga budskap som FUCK OFF, GO TO HELL eller EAT MY SHIT.

99 kr
Borat Mankini
Borat Mankini

En Borat Mankini lämnar ingen oberörd! En grymt bra present till killkompisens födelsedag eller brudgummens svensexa! Bäddat för en oförglömlig kväll!

199 kr
NHL 21 (Nordic)
NHL 21 (Nordic)

Ett perfekt spel för honom som både är spel- och hockeytokig! Utmärkt att lira både på egen hand samt med polarna! Massor av skoj i timtals!

348 kr
Spela in en låt
Spela in en låt

Ge han som brinner för musik en chans att spela in en låt i en riktig studio! Även en kul grej för exempelvis svensexa eller liknande!

2195 kr
NIU N-Lite 25km-h Blanksvart
NIU N-Lite 25km-h Blanksvart

Elmoped för pendlaren som vill transportera sig snabbt, miljövänligt och kostnadseffektivt.

29995.00 kr

Presenttips 15 årig kille

Låt dig inspireras av alla de olika presenttips till 15 åriga killar som vi samlat här på sidan. Genom att ta del av ett bra presenttips till en 15 årig kille kan du i ett trollslag gå från att inte alls veta vad du ska köpa, till att plötsligt komma på någonting som passar perfekt!

Vi har gjort vårt bästa för att bredda våra förslag på presenter som passar olika typer av 15-åriga killar. Vi har tipsen för motorintresserade, sportiga killar och de som älskar spel. Här finns också de lite nördigare prylarna som gör vissa killar coola i sitt sammanhang.

Ja, det bör helt enkelt finnas någonting som lämpar sig väl i present till de allra flesta, och förhoppningsvis gäller detta för just den kille som du ämnar glädja på sin 15-års dag.

Julklappar till en 15 åring (kille)

Egentligen är det samma tips som funkar till födelsedagen som funkar till jul. Julklappar behöver ju inte ha med julen att göra utan ska tilltala mottagare lika väl som en 15-års-present ska göra.

Alla presenttipsen vi listat här ovanför är därför goda val både till 15-års-dagen som till julklappen under granen på julafton. Oavsett om du är mamma, pappa, bror eller flickvän tror vi att du kan hitta en bra julklapp till din pojkvän som är 15 år.

Att fylla 15 är att fylla moppe

Ibland brukar man kalla femtonårsdagen att “fylla moppe”. Anledningen är att man vid femton års ålder är gammal nog att lagligt få påbörja en utbildning mot ett mopedkörkort. Det är förutsättningen för att sen kunna önska sig en moppe att köra omkring med.

För den som letar efter att köpa en bra present till en 15 årig kille är alltså en moped en perfekt present! Vi förstår dock att det inte är ett presenttips som passar alla, då en moped är en rätt kostsam present att ge bort för majoriteten av alla människor.

Tack och lov finns det dock många andra mopedgrejer som fungerar bra att ge bort i present och som också kommer glädja den 15 åriga killen, förutsatt att han då faktiskt har en moped redan att köra med!

Vanligast är kanske att antingen föräldrar och mor- eller farföräldrar är de som kan tänkas skaffa en moped till sitt barn eller barnbarn, medans ni andra kan köpa sådant som hör till själva mopedkörningen!


Copyright 2024 Presenttillhonom.se