15 års present kille

Här finner du som söker en passande 15 års present till en kille massor av bra presenttips! Det är dock ingen hemlighet att det som vanligtvis står högst på önskelistan hos dom allra flesta 15 åriga killar är en moped!

Av denna anledning har vi sett till att ge förslag på mopeder men självfallet hittar du också en rad andra presenttips. Det finns nog lika många bra presenter som det finns killar som fyller 15 år.

Köra gokart
Köra gokart

Ge honom en rolig och fartfylld dag på gokart-banan! Topphastigheter upp till 90 km/h på flera utav banorna! Må bäste förare vinna!

345 kr
Provdyk
Provdyk

Låt han testa på att dyka! En provdykning av ypperligt slag där han först tar del av en teoretisk genomgång, för att därefter hoppa ner i bassängen!

495 kr
EU-Moped Baotian Basic
EU-Moped Baotian Basic

Sveriges mest sålda moped sedan 2003. Anledningen är enkel, hög kvalité till ett förmånligt pris!

9995 kr
Escape the Room
Escape the Room

Ge honom och en till fyra vänner uppgiften att bryta sig ut från ett rum där de hålls fångna! Här gäller det att ha huvudet på skaft och tänka snabbt!

995 kr
SleepPhones - Sovhörlurar
SleepPhones - Sovhörlurar

Nu kan han somna med ljud i öronen utan att störa andra eller besväras av lurar som skaver!

695 kr
Upplevelseburken
Upplevelseburken

Ge honom Upplevelseburken i present! Innehåller 30 spännande uppdrag för både stora och små!

495 kr
Klädvikaren
Klädvikaren

Klädvikaren är som gjord för honom som nyss flyttat hemifrån, eller som helt enkelt våndas varje gång någonting ska vikas in i garderoben!

99 kr
Carhartt Cargobyxor
Carhartt Cargobyxor

Ett par Carhartt Cargobyxor är lika snygga på honom som de är sköna att bära! Väldigt slitstarka & av hög kvalitet!

999 kr
Fifa 17 - PS4
Fifa 17 - PS4

Spelet för honom som inte kan få nog av fotboll! Fifa 17 är det senaste i den kända spelserien och är lika roligt att spela själv som med vännerna!

598 kr
Flic Bluetooth-knapp för mobil
Flic Bluetooth-knapp för mobil

Programmeringsbar knapp för att utföra kommandon vid en knapptryckning. Starta stereon, tänd lyste eller skicka sms.

349 kr
Vooni VR Glasögon
Vooni VR Glasögon

Ge honom möjligheten att uppleva virtual reality via sin smartphone med ett par VR glasögon från Vooni!

299 kr
Zorbz Vattenballonger
Zorbz Vattenballonger

Zorbz Vattenballonger är självförseglande & behöver därför inte knytas! Med dessa blir han vattenkrigets kung!

79 kr
Scott Aspect 960 - Mountainbike
Scott Aspect 960 - Mountainbike

En mountainbike som ligger snäppet över de lite vanligare modellerna, perfekt för han som vill ha mer att köra med!

5990 kr
Magnogrip
Magnogrip

Är han en hemmafixare så kommer Magnogrip att passa honom perfekt! Med detta magnetarband kommer han slippa tappa skruv och spik.

179 kr
Köra segway
Köra segway

För han som ännu inte har testat på att köra segway så är det en rolig erfarenhet och kul present att få! Lätt att lära sig och kräver inget körkort!

395 kr
Nintendo Switch
Nintendo Switch

Om han gillar tv-spel är Nintendo Switch definitivt något för honom. Fungerar både som stationär och portabel konsoll. Redan en storsäljare!

3699 kr
NHL 17 - PS4
NHL 17 - PS4

Ett perfekt spel för honom som både är spel- och hockeytokig! Utmärkt att lira både på egen hand samt med polarna! Massor av skoj i timtals!

618 kr
Final Fantasy XV
Final Fantasy XV

Final Fantasy-serien hör till några av de mest älskade Playstation-spelen genom tiderna! Ge honom det senaste i raden - Final Fantasy XV (15)!

164 kr
Ticket To Ride Europe
Ticket To Ride Europe

Ett av de mest populära strategispelen som de flesta kan vara med och spela oavsett spelvana!

335 kr
ELCYKEL KROSS TRANS HYBRID
ELCYKEL KROSS TRANS HYBRID

Årets julklapp 2017 är elcykeln så självklart ska han få en! Med den här modellen tar man sig fram överallt med enkelhet.

18229 kr

Presenttips 15 årig kille

Låt dig inspireras av alla de olika presenttips till 15 åriga killar som vi samlat här på sidan. Genom att ta del av ett bra presenttips till en 15 årig kille kan du i ett trollslag gå från att inte alls veta vad du ska köpa, till att plötsligt komma på någonting som passar perfekt!

Vi har gjort vårt bästa för att bredda våra förslag på presenter som passar olika typer av 15-åriga killar. Vi har tipsen för motorintresserade, sportiga killar och de som älskar spel. Här finns också de lite nördigare prylarna som gör vissa killar coola i sitt sammanhang.

Ja, det bör helt enkelt finnas någonting som lämpar sig väl i present till de allra flesta, och förhoppningsvis gäller detta för just den kille som du ämnar glädja på sin 15-års dag.

Fylla moppe - mopedgrejer i present

Ibland brukar man kalla femtonårsdagen att “fylla moppe”. Anledningen är egentligen så enkel som att man vid femton års ålder är gammal nog att lagligt få påbörja en utbildning mot ett mopedkörkort. Det är förutsättningen för att sen kunna önska sig en moppe att köra omkring med.

För den som letar efter att köpa en bra present till en 15 årig kille är alltså en moped en perfekt present! Vi förstår dock att det inte är ett presenttips som passar alla, då en moped är en rätt kostsam present att ge bort för majoriteten av alla människor.

Tack och lov finns det dock många andra mopedgrejer som fungerar bra att ge bort i present och som också kommer glädja den 15 åriga killen, förutsatt att han då faktiskt har en moped redan att köra med!

Vanligast är kanske att antingen föräldrar och mor- eller farföräldrar är de som kan tänkas skaffa en moped till sitt barn eller barnbarn, medans ni andra kan köpa sådant som hör till själva mopedkörningen!

För de utav er som är ute efter ett tips på en bra och prisvärd moped är det viktigt att notera att det i nuläget tyvärr är någonting som vi saknar. Vår förhoppning är dock att så snart som möjligt kunna fylla på även med mopeder i presentflödet, även om vi inte kan lova när detta kommer bli aktuellt.

För de som ändå planerar ett inköp av en moped till er 15 åriga grabb är det dock smart att lite smidigt höra er för om vilken typ av moped som han föredrar. En del killar är mera intresserade av olika crossmodeller, medans andra hellre gillar utformningen på typiska eu-mopeder, i stil med en Vespa.

En moped är trots allt en present som ger den tonåriga killen frihet under vingarna och en chans att bli mera självständig, något som är bra för hans fortsatta utveckling mot vuxen ålder. De som kört moped i yngre år brukar dessutom ha lättare att ta bilkörkort senare i livet, vilket gör det till en bra investering inför framtiden, på en rad olika sätt.

Det kan till viss del även vara skönt som förälder att slippa skjutsa sitt barn i samma utsträckning som innan, även om det är svårt för många att släppa taget om den lilla kille som alldeles nyss bara var ett litet barn.


Copyright 2019 Presenttillhonom.se