Present till make

Befinner du dig just nu i ett läge där du letar efter en passande present till din make? I sådana fall har du härmed hamnat helt rätt! Här hittar nämligen majoriteten utav de som letar efter en bra present till sin man just det dom söker.

Såhär skrev bland annat Eva från Karlstad till oss i ett fint mejl:

“Tack för att ni finns! Jag var nyligen helt vilse när jag desperat letade efter vilken present jag skulle köpa min make på vår 10:e bröllopsdag. Med er hjälp hittade jag snabbt och enkelt en perfekt present till min man, något som annars hade varit en svår nöt för mig att knäcka!”

Eva

Mejl som dessa gör oss som driver denna sajt oerhört glada. Förhoppningsvis kan vi även hjälpa dig som just nu läser denna text, då du enkelt hittar en rad olika presentförslag till din make i presentflödet rakt under denna text.

Köra Ferrari eller Lamborghini
Köra Ferrari eller Lamborghini

Ge han som alltid suktat efter att få köra en Ferrari eller Lamborghini en upplevelse han sent ska glömma!

995 kr
Brunch med bubbel för två
Brunch med bubbel för två

Ge bort en lyxig brunch med bubbel i present där du själv hakar på! En chans för er båda att få unna er lite extra!

595 kr
Hotellövernattning för två
Hotellövernattning för två

Ge honom och dig själv en romantisk och avkopplande vistelse på hotell! Hotellutbud i Sverige, Norge och Danmark!

1195 kr
Flyga luftballong
Flyga luftballong

Ge honom en resa han sent ska glömma - i en luftballong! Insup omgivningarna och stig sakta till väders. Inget för den höjdrädde!

2495 kr
Ölprovning
Ölprovning

En ölprovning i present passar till han som gillar att dricka öl eller vill lära sig mer om öldrycker i största allmänhet!

445 kr
Whiskyprovning för 2
Whiskyprovning för 2

Ge bort en whiskyprovning i present där han får lära sig mer om och framförallt smaka olika sorters whisky! Bör passa både nybörjare som erfaren!

990 kr
Ost & vinprovning för två
Ost & vinprovning för två

Ge honom och dig själv en smakrik ost- & vinprovning att njuta av!

1090 kr
Bankörning med supersportbil
Bankörning med supersportbil

Här får han välja bland några av världens häftigaste supersportbilar att köra den på en riktig racerbana!

2595 kr
Brewbarrel
Brewbarrel

Att brygga sitt eget öl behöver inte längre vara kompicerat. Med en Brewbarrel får han med allt som behövs -- tillsätt endast vatten!

395 kr
Kändishälsning
Kändishälsning

Hitta en kändisprofil, köp en kändishälsning och dela glädjen!

300 kr
Hotellfrukost för två
Hotellfrukost för två

Hotellfrukosten är bland det bästa med att bo på hotell! Skippa övernattningen och köp en hotellfrukost för två som gäller på utvalda orter i Sverige.

295 kr
Prova flyga flygplan
Prova flyga flygplan

Denna present är som gjort för han som alltid drömt om att själv få sitta bakom spakarna och flyga ett flygplan!

2295 kr
Romantisk herrgårdsvistelse för 2
Romantisk herrgårdsvistelse för 2

Ge honom och dig själv en lyxig och romantisk vistelse på en herrgård i present! Trivsamt!

2995 kr
Äventyrsbana
Äventyrsbana

Låt hans adrenalin pumpa på högtryck i en höghöjdsbana! Ett äventyr där han måste pusha sina gränser & utmana höjdrädslan! Tillgängligt maj-september.

495 kr
Köra Speedcat
Köra Speedcat

Ge honom en fartfylld upplevelse på böljan den blå! Här får han chansen att både köra samt agera co-pilot i en blixtsnabb Speedcat-båt!

1495 kr
Minikylskåpet Mini Fridge
Minikylskåpet Mini Fridge

Det behändiga Minikylskåpet Mini Fridge är lätt för honom att ta med sig & fungerar i allt från sommarstugan till bilen! Skål!

795 kr
Quad-safari
Quad-safari

Varför inte kombinera hans intresse för natur och motorsport genom att ge honom ett Quad-safari som present!

1195 kr
Vinprovning
Vinprovning

En en väldoftande och smakrik upplevelse för honom som gillar vin! Perfekt för han som vill fördjupa sig mer i ämnet!

445 kr
Mackmyra Whisky
Mackmyra Whisky

Ge bort ett besök i Sveriges första whiskydestilleri. Under en hel dag får man testa whisky, gå en guidad tur och äta 3-rätters middag i deras bar och bistro.

995 kr
Herrgårdsgolf för två
Herrgårdsgolf för två

Spela golf på en fantastisk bana och avnjut sedan kvällen på denna historiska herrgård med dess vackra rum.

3495 kr

Presenttips till make

Som ni säkert sett ovanför finns det massor av presenttips till din make att ta del av. Vår förhoppning är att du som besökare antingen ska finna någonting passande som du direkt kan beställa hem, eller att låta dig inspireras av vårt gedigna och anpassade utbud.

Att granska olika presenttips till sin man är ett av de bästa sätten att komma fram till vad som skulle kunna passa han allra bäst, något som vi gärna hjälper till med! Ett bra tips på present till din make kan faktiskt göra hela skillnaden, något som vi verkligen hoppas är fallet för dig!

Bröllopsdagspresent till man

En bröllopsdagspresent till din man kan röra sig om allt ifrån något oerhört storslagen till en mindre och tänkvärd gåva. Många slår dock på stort när det vankas någon form av bröllopsdagsjubileum. Silverbröllop firas när man varit gifta i 25 år och guldbröllop efter 50 år.

Men man kan givetvis fira andra jubileum mycket tidigare, som ett viktigt steg på vägen mot silver och guld. På 10-årsdagen för bröllopet kallas det för tennbröllop, 15 år heter kristallbröllopsdag och vid 20 år är det porslinsbröllop som firas.

En bröllopspresent till din make blir allra bäst om det är någonting som du väljer ut antingen med hjärtat, sinnet, eller båda i kombination. Det handlar helt enkelt om att komma fram till någonting som din man verkligen gillar och därigenom lämpar sig väl till den make som du valt att spendera ditt liv tillsammans med.

Att vi ofta får höra att “det är så svårt att hitta en bra bröllopspresent till min man”, är inte någonting som gör oss särskilt nedslagna. Vi är nämligen näst intill säkra på att du med vår hjälp tillsist kommer att lyckas hitta en perfekt bröllopsdagspresent till din make, om inte annat genom en extra ansträngning från din egen sida!

Bästa presenten till mannen

Det är allt annat än en enkel fråga att svara på, när det kommer till vad som får anses som den bästa presenten till mannen! Som vi varit inne och touchat på tidigare är det egentligen upp till varje äkta maka eller make att svara på denna fråga. Förmodligen är det så att ingen känner din man lika väl som du!

Ett alternativ kan även vara att tala med din mans vänner och höra vad de tror skulle kunna vara den ultimata presenten inom din satta budget. Hur man än vänder och vrider på det är det en svår uppgift att lyckas med, och det är faktiskt inte ens säkert att han själv skulle kunna svara på denna fråga!

Vi rekommenderar att du i slutändan går på din egen magkänsla och försöker ge din make en så bra present som möjligt. Man ska aldrig glömma bort att det i slutändan är din ansträngning och den goda tanken som räknas!

Present till mannen som har allt

Den som är tillsammans med en man som har allt kan uppleva det särskilt jobbigt att hitta på en present. En present till mannen som har allt är dock långt ifrån en omöjlig uppgift!

Du kan exempelvis satsa på något som inte är av det materiella slaget, eller någonting som han har men som du tror att han ändå skulle kunna tänka sig vilja ha mer av! Om du letar djupt inom dig själv kommer du med all säkerhet komma fram till ungefär vad som skulle kunna passa, det är vi nästan helt säkra på!

Kanske att han är bilintresserad eller gillar träning så en present till träningsintresserad är ett bra val.


Copyright 2024 Presenttillhonom.se