Doppresent pojke

Ska du gå på barndop och letar efter en speciell doppresent som passar till en pojke så är chansen stor att du hittar något i denna kategori. Vi har försökt välja ut fina doppresenter som är lagom dyra för att passa alla pojkar.

Vi vet att det kan vara svårt att komma på vad man ska köpa så vi hoppas våra doppresentförslag hjälper dig på traven. Vid vilken ålder man döper sitt barn är ju också lite olika så vi har försökt välja ut passande presenter för flera olika åldrar

Barnstol med namn
Barnstol med namn

Skapa en personlig barnstol med namn. Du väljer vilken text som ska broderas. En riktigt unik present till ett litet barn, passar som en dopstol.

759 kr
BRIO - Lära-gå-vagn Röd
BRIO - Lära-gå-vagn Röd

Hjälp den lilla pojken som snart är på väg att ta sina första stapplande steg på traven med en Lära-gå-vagn från BRIO!

398 kr
Lära-gå-bil med namn
Lära-gå-bil med namn

Lära-gå-bil med barnets namn på framtill.

1109 kr
Motorola Trådlös Babymonitor
Motorola Trådlös Babymonitor

Trådlös babymonitor från Motorola utrustad med 300 meters räckvidd. Möjligt att röra sig fritt med full koll på babyn!

550 kr

Tips på presenter till dop av pojke

Om du ska på ceremoni för namngivning och vill bli populär är det alltså bara att välja en dopgåva från vårt urval av dopgåvor nedan så passar den säkert perfekt till pojken i fråga!

Stol med namn som doppresent

En populär möbel att ge som doppresent är en stol eller pall med barnets namn på. Den kan följa med hela livet som en påminnelse om dopgåvan han fick som liten. Man kan antingen köpa en vanlig stol och själv skriva/måla på eller så beställer man en dopstol eller doppall av någon som är duktig.


Copyright 2024 Presenttillhonom.se