Farsdagspresent

Att bli pappa är en stor händelse och en gång per år får man chans att fira och uppvakta sin egen pappa. Vi vill vara en hjälp på vägen att hitta en bra farsdagspresent. Därför har vi gjort den här guiden med tips på presenter till fars dag. Presenterna som passar till en pappa i olika åldrar och med olika intressen.

Tips på presenter till Fars Dag

Dödskalle Shotglas 4 x 4 cl
Dödskalle Shotglas 4 x 4 cl

Detta är shotglaset för den som vill förtära sin alkohol utan en tanke på morgondagen och det eventuella efterlivet! All-in!

49 kr
Global G-2 Kockkniv 20 cm
Global G-2 Kockkniv 20 cm

Skäm bort honom med denna fantastiska baskniv av mycket hög kvalité som passar i de flesta kök.

898 kr
Xapron skinnförkläde
Xapron skinnförkläde

New York-förklädet från Xapron är handgjort i Holland och tillverkad i ett stycke italienskt buffelläder

1299 kr

Våra handplockade tips på presenter till Fars dag

Alla tips som du ser på sidan här handplockade av vår redaktion. Vi har frågat runt vad folk brukar ge som present till sin far eller till sin make som är pappa till ens vackra barn.

Eftersom alla män är både lika och olika så finns det en uppsjö av generella och specifika presenttips. En del pappor gillar att skruva, bygga och renovera och kanske uppskattar ett nytt verktyg. Andra gillar sport och fritid och blir överlycklig för nåt sportigt i presenten.

Vi har också försökt göra listan på farsdagspresenter brett utifrån tjockleken på plånboken. Vi har olika förutsättningar till att lägga pengar på presenter. Vissa är billiga och andra är mer exklusiva. Ett litet barn som vill ge sin pappa en present kanske inte har så mycket i veckopeng eller månadspeng att spendera. Men där är det givetvis till stora delar tanken som räknas.

ÅrDatum
Fars dag 202312 november
Fars dag 202410 november
Fars dag 20259 november
Fars dag 20268 november

Fars Dag inträffar alltid på en söndag och det är den andra veckan i november. Hittar du en bra farsdagspresent tidigare på året så köp den och spara den. Göm den väl så att han inte råkar hitta den långt före Fars dag.


Copyright 2024 Presenttillhonom.se