25 års present kille

För dig som söker efter en bra 25-årspresent till en kille som snart fyller år är det här en bra start. Vi har plockat fram några av de mest populära presenterna som killar i 25-års åldern önskar sig.

Presenttipsen spänner över ett brett intresseområde men vi är ganska övertygade om att det finns något som han kommer uppskatta här. Bläddra bland tipsen på presenter som passar till din bror, kille, son eller man. Man fyller bara 25 år en gång och det är värt att fira stort!

Våra tips på 25-årspresenter till killar

Prova champagne
Prova champagne

För honom som gillar samt vill lära sig mer om den fantastiska drycken champagne! Han guidas av en kunnig sommelier - expert på lukt och smak!

595 kr
Calvin Klein Manschettknappar
Calvin Klein Manschettknappar

Stilrena manschettknappar i rostfritt stål med svart detalj och Calvin Klein logotyp.

942 kr
Forsränning - Åre
Forsränning - Åre

En dag med avancerad forsränning i Åre för han som älskar vatten & ett actionladdat äventyr i världsklass! Börjar lugnt & växlar sedan upp tempot!

1195 kr
Borat Mankini
Borat Mankini

En Borat Mankini lämnar ingen oberörd! En grymt bra present till killkompisens födelsedag eller brudgummens svensexa! Bäddat för en oförglömlig kväll!

119 kr
NHL 21 (Nordic)
NHL 21 (Nordic)

Ett perfekt spel för honom som både är spel- och hockeytokig! Utmärkt att lira både på egen hand samt med polarna! Massor av skoj i timtals!

598 kr
Vinprovning
Vinprovning

En en väldoftande och smakrik upplevelse för honom som gillar vin! Perfekt för han som vill fördjupa sig mer i ämnet!

445 kr
Champagneglas Orrefors 4-pack
Champagneglas Orrefors 4-pack

Bubbel ska drickas med stil - vilket man med framgång gör med detta champagneglas-set från Orrefors! Skåla och njut!

499 kr
Nintendo Switch
Nintendo Switch

Om han gillar tv-spel är Nintendo Switch definitivt något för honom. Fungerar både som stationär och portabel konsoll. Redan en storsäljare!

3699 kr
iPhone Anti-Gravity Case
iPhone Anti-Gravity Case

Ge honom ett antigravitations skal som fästs på släta ytor med sin självhäftande baksida! Passar bl.a. till iPhone 7/6S/6!

329 kr
Secrid Cardprotector Gold C-GOLD
Secrid Cardprotector Gold C-GOLD

Korthållare som rymmer upp till 6 kreditkort, passerkort m m.

284 kr
Zelda - Breath Of The Wild
Zelda - Breath Of The Wild

Tillsammans med Mario är Zelda Nintendos mest klassiska speltitel! Nu i ny version till Nintendo Switch!

588 kr
Köra segway
Köra segway

För han som ännu inte har testat på att köra segway så är det en rolig erfarenhet och kul present att få! Lätt att lära sig och kräver inget körkort!

395 kr
Magnetisk varningslampa
Magnetisk varningslampa

Fungerar som en varningstriangel men är magnetisk och lyser med 16 LED-lampor.

200 kr
Serie A-match
Serie A-match

Ge bort en Serie A-match till han som inte kan få nog av italiensk fotboll!

2495 kr
NetAtmo WiFi Väderstation
NetAtmo WiFi Väderstation

En grymt snygg väderstation som mäter allt från temperatur, lufttryck, luftfuktighet, co-nivå och ljudnivå!

1590 kr
Rubiks Speed Cube
Rubiks Speed Cube

Rubiks Speed Cube är en originalprodukt från Rubiks för honom som vill kunna lösa kuben ännu snabbare!

199 kr
Kajakkurs i Stockholms skärgård
Kajakkurs i Stockholms skärgård

Ge bort en kombinerad kurs och upplevelse av Stockholms skärgård från vattenytan i en kajak.

2795 kr
Roterande Tvättborste Brush Hero
Roterande Tvättborste Brush Hero

För dom där ställena som är svåra att få rent. Brush Hero är den roterande tvättborsten som kan kopplas till vattenslang.

495 kr
Autoloader Multiskruvmejsel
Autoloader Multiskruvmejsel

En praktisk multiskruvmejsel för den som föredrar en kompaktare verktygssamling. Autoloader har 6 bits som göms i handtaget.

124 kr
Dödskalle Shotglas 6 cl
Dödskalle Shotglas 6 cl

Detta är shotglaset för den som vill förtära sin alkohol utan en tanke på morgondagen och det eventuella efterlivet! All-in!

119 kr

Presenten till killen som fyller 25 år

Det är nästan alltid enklare att komma fram till en bra present att ge bort om man får tillgång till en hjälpande hand. Det gäller alla tillfällen, inte bara när det är en 25 års present till en kille.

Just därför har vi sett till att samla en hel hop med handplockade tips på 25 års presenter till killar / män. Vi kan nästan lova att något av tipsen här kommer bli en superbra 25-års present som står ut från mängden.

Vi kan bara hoppas att du som besökare håller med oss om detta och verkligen får nytta av alla de presenttips vi samlat till killar som fyller 25 år.

Speciell gåva till din pojkvän på 25-års dagen

25 är ingen jämn ålder men det är en ganska stor dag ändå i en ung mans liv. Är du hans pojkvän vill du säkert ge honom något lite extra i år jämfört med förra året. Därför tycker vi du ska tänka ett extra varv på vilken typ av present du vill ge honom.

Antagligen är ni ett par för att ni älskar varandra och vill uppleva många roliga saker i livet. Varför inte ge honom en upplevelse tillsammans med dig. Det finns många bra upplevelsepresenter som kan bli en speciell dag att minnas för livet.

Kanske har du och din kille ett gemensamt intresse som ni kan göra något speciellt inom. Eller så ger du pojkvännen en heldag där du låter honom gå all-in i sitt specialintresse.

25-års presenten till din bror

Ni har säkert levt större delen av ert liv tillsammans men bor nu på olika ställen. Varför inte ta tillfället i akt och komma din bror närmare genom en fin present som ni kan uppleva tillsammans.

Vi tycker att upplevelsepresenter är bland de bästa för minnen består och prylar förgår. Men självklart kan en pryl som tilltalar din brorsas intresse också funka bra som present. Inget är svart eller vitt - så utgå från din bror och vad han tycker om att göra.


Copyright 2021 Presenttillhonom.se