Presenter till han som redan har allt

Det finns män som påstår att de har allt redan och inte behöver något nytt. Sen finns det killar som trodde att det var så men som inte var medvetna om att de ville ha det där. Låt oss ge lite förslag på presenterna som kan passa att ge till männen som tror sig vara kompletta.

Vi har grävt i det stora utbudet av prylar, accessoarer, heminredning, skojartiklar och upplevelser. I vår lista finns massor av uppslag på presenter som passar män i olika åldrar och som inte har något på sin önskelista i tron om att de redan skaffat allt de behöver.

Champagnesabel

sabreringssabel

Att öppna champagneflaskan med en riktig sabel kallas för att sabrera. Du kan ge honom en sådan och en flaska bubbel. Sabeln går att beställa graverad ifall du vill göra den extra personlig.

Hot Dog Maker

hot dog maker

Vad som är nödvändiga prylar och inte är det upp till var och en att själv få bestämma. En Hot Dog Maker är oumbärlig för varmkorvsälskaren. Om du vet att han gillar varmkorv så är detta en perfekt present!

Flowtank

flowtank

Den uppblåsbara vattentanken som används för styrketräning. Genom att fylla Flowtank med olika mängd vatten kan man justera hur tung den ska vara för benböj, bicepscurl eller situps. Den rymmer som mest 25 liter… alltså 25 kg vatten!