Du ska bli Pappa -present

Ultraljudsbild

Är det en kille i din närhet som ska bli pappa och som du vill ge en ”Du ska bli Pappa”-present? Vi har gnuggat våra grå och kommit fram till ett par olika presentförslag som passar en blivande pappa. Ett varningens finger för att det kan bli en chockartad upplevelse ifall mannen du ska ge presenten till inte anar nånting.

Handböcker för blivande pappor

Det finns flera böcker skrivna på ämnet om hur man förbereder sig för det nya livet som pappa, med ansvaret och allt som följer med. Det är en livsomställning den dagen då den lilla krabaten äntrar familjen. En bra present till en blivande pappa kan därför vara att få läsa vad andra pappor har att säga om saken.

Boken Grattis, du ska bli pappa! av Magnus Reithner är en humoristisk bok där man till exempel får lära sig hur man kombinerar föräldraskapet med oavbrutet TV-spelande eller hur man räddar den överhettade barnmatsburken ur mikron.

Den nya upplagan har fått uppdateringar i samtliga kapitel samt ett helt nytt kapitel. Bland annat hur man lurar en bångstyrig tvååring att klä på sig.

T-shirt för blivande pappor

Låt honom stolt visa upp att han ska bli pappa med en T-shirt som har blivande-pappa-budskap.

Det finns många roliga t-shirts att välja på eller så kan man designa en egen. En idé är att låta trycka en bild från ultraljudet på tröjan och kanske nån textrad.

Smycke med barnets namn

Om ni redan bestämt barnets namn kan ett namnsmycke vara fint att ge till honom. Då vänder du dig till en sajt där man kan designa smycken själv och få gravering med valfri text på. Det kan också vara en nyckelring som han kan fästa nyckeln till er familjs hem på.