Roliga golfprylar & bra presenter till golfspelare

Barkarby golf

Många inbitna golfspelare är prylnördar och har säkert en lång önskelista på golfprylar de skulle vilja ha. Om du ska ge en present till en golfintresserad finns det otroligt många roliga golfprylar att välja på. Det gör det både lätt och svårt på samma gång.

Som med alla prylar kan man dela in de i ”need-to-have” och ”want-to-have”. Om det är så att din golfspelande kompis saknar grundläggande golfutrustning finns det nog högt upp på önskelistan. Brukar du spela golf tillsammans kanske du hört vad det är för något och då passar det ju perfekt som present.

Skämtsamma och roliga golfprylar

Det är inte alla som uppskattar skämtsamma eller roliga presenter med glimten i ögat. Om du vet att mottagaren kan ta det finns det en del skojiga golfprylar man kan ge bort.

Emoji golfbollar

Centralt i golfen är ju att det finns en golfboll som ska slås runt på banan och ramla ner i ett hål. Då är det ju en förutsättning att man har golfbollar. Tycker du att de vanliga vita ser otroligt tråkiga ut kan du ju skoja till det och köpa roliga golfbollar i present. Vad sägs om dessa bollar med emojis på?

golfbollar med emojis är roliga golfprylar

Toalettgolf

Många gillar att kombinera nytta med nöje och sitta på toaletten är ett måste för alla. Golfspelaren kan passa på att träna puttar med ett set för toalettgolf.

spela golf på toaletten

Puttout Mini putträning

Endast en boll med rak linje och rätt fart kommer att fastna på puttmålet. PuttOUT Premium Pressure Putt Trainer är ett litet och enkelt tillbehör för att träna puttar var som helst. En golfspelare kan aldrig träna puttning för mycket!

Golfresa med hotell och spa

Att få komma iväg och spela på en ny bana, bo fint och äta gott kanske är en uppskattad golfpresent? Varför inte kombinera det med spa på Welcome Hotel i Barkarby.

kings course golfbana
Greenfee till Kings Course eller Queens Course.
welcome hotel utomhuspool
Koppla av efter golfrundan i den 35-gradiga utomhuspoolen. Welcome Hotel Barkarby.

Golfkikare

Med en golfkikare kan man scanna golfbanan och få hjälp med avståndsbedömning, korrigerat för lutning om man använder ”slope mode”. Det är en riktigt sån bra present till en nördig golfspelare, precis som en golfklocka från Garmin skulle vara.

golfkikare Caddyview V2 Jolt
Caddytek CaddyView V2 JOLT Rangefinder

Titta även på Pivvo Tour Pro, som kan mäta avstånd ända upp till 600 meter så du kan göra bästa bedömningen även på par 5 hål. Den har Flag lock mode, Slope adjustment och 6x zoom bland annat.

Pivvo Tour Pro golfavståndsmätare för proffs
Pivvo Tour Pro med flag lock mode och slope adjustment

Personliga golfprylar

En extra dimension på personligt uttänkt golfpresent är om det går att få namn tryckt på prylen. Man kan ju till exempel tänka sig att få namnet broderat på golfkläder, golfbag eller ett headcover till golfklubba.

Ett annat tillbehör som det också går att personifiera är en liten golfhandduk. Där kan du kanske be om att få broderat ett bra citat eller ordspråk.