Present till träningsintresserad

kille styrketränar

Ska du ge en present till någon som är väldigt intresserad av träning? Vi tänkte försöka ge oss på utmaningen att göra en guide om present till träningsintresserad. Häng med!

Brett till smalt träningsintresse

Ett intresse av träning kan vara allt från bred fysisk aktivitet till smalt, supernischat träningsintresse av en enda sport. Så det första man måste fastställa är om presenten ska vara bred eller nischad.

För den som har ett brett intresse av träning kan det mesta som har med träning och hälsa fungera som present till träningsintresserad. Det kan vara allt från senaste pulsklockan till en låda med proteinbars.

Vad som passar är lite upp till situationen, om det är ett väldigt speciellt tillfälle kanske du tänker dig något mer exklusivt. Är det en enklare gåva behöver det ju inte kosta alltför mycket.

Present till träningsnörd

När vi tänker på en nörd, tänker vi på någon som går verkligen all in. Som inte vill lämna något åt slumpen utan kanske är en som för träningsdagbok på allt.

Till träningsnörden tycker vi att följande är bra presenter:

Portabel Blender

Presenterna till träningskillen

Han kanske inte vill vara på nördnivå, men är ändå väldigt intresserad av att hålla sig i trim. Då finns det ganska mycket träningspresenter att välja på, i lagom prisklass också.

Roliga presenterna till träningsfreak med humor

En del killar tar sig själv lite för stort på allvar. Sen finns det träningsfreak som ändå kan ha lite distans till sitt tränande. Till en sådan kille tycker vi man kan skoja till det lite och ge en rolig träningspresent. Här kommer några förslag: