Present till festprisse

party drinkar skålar

Har du en kompis som är en riktig festprisse och som du vill ge en present? Det finns massor av bra presenttips vi vill dela med oss av och många av de funkar som julklapp eller i gåva som tack för partyinbjudan.

Våra 10 bästa tips på presenter till en glad festprisse

1. Beer Pong Set

beer pong classic, klassiskt ölspel

Det klassiska ölspelet som härstammar från USA har du kanske provat spela på nån fest? Beer Pong Classic går ut på att pricka muggar fyllda med öl. Om du träffar ska din motståndare dricka upp ölen i muggen.

2. Shot Roulette

Shot Roulette, festspel

Det kan bli rejält snurrigt för den som har tur/otur i det här roulettespelet. Varje shotglas har två nummer på sig och om kulan stannar på någon av dessa ska den som har glaset svepa sin shot.

3. Samtalskort till PARTY

Samtalskort till party

Det här sällskapet har över 100 frågor som passar på fest och passar till alla som är över 12 år. Det tar ungefär 15-45 minuter att spela och man kan vara mellan 2-12 personer.

4. Iskross

iskross

Många drinkar ska man ha is till och med en bra iskross kan festprissen se till att alla gäster får is till sina drinkar.

5. Uppblåsbar öltunna

Uppblåsbar öltunna

Den här roliga förvaringen till öl på kylning kan man blåsa upp och placera var som helst. Tunnan rymmer 10 liter och det går att trycka ner cirka 15 ölflaskor eller ölburkar i den.

6. Minikyl branded Carlsberg

minikyl för öl, Carlsberg

Kanske är det den bästa minikylen för öl från Carlsberg… Det går att fylla den med 40 st 33 cl ölburkar och termostaten klarar 0-10 grader. Detta är den officiella minikylen från danska Carlsberg.

7. Cocktail Shaker

Cocktail Shaker

Ge festprissen en present så drinkarna blir rejält skakade. Den här cocktail shakern rymmer 750 ml + 75 ml i locket. Den är gjord i rostfritt stål och funkar fint som drinkblandare till amatörer och proffs.

8. Beer Box Eldkorg & Ölback

beerbox ölback och eldkorg

Gillar din kompis att grilla och dricka öl är det här en ultimat present. Med plats för 24 ölflaskor och ett grillgaller kan man använda denna som Höfats eldkorg och ölförvaring. Öl ingår inte när du beställer men du kan ju fylla på backen med festprissens favoritöl innan du slår in presenten.

9. Tomteluva för öltomtar

tomteluva med ölhållare

En julklapp till festnissen! Den här tomteluvan har två hållare för ölburkar och slangar att dricka med. Det går såklart att sätta julmust i luvan om man vill att tomten ska vara nykter på julafton.

10. Ölkostym

ölkostym

Kostymen till ölfantasten som kanske vågar ha den på fler högtider än just Oktoberfest. Den här passar som present till den som är en festprisse som gärna visar sin kärlek till ölen öppet.

Julklapp till festprisse

Alla tipsen vi givit funkar såklart lika bra som present till en födelsedag som julklapp på julafton. Vill du att det ska vara jultema på presenten så välj tomteluvan eller kombinera en julklapp på dryckestema med att fixa julöl eller juldryck som julmust eller julmusch.