Present till sambo (kille)

Flyttkartong, nyckel, sambo

Har du precis flyttat ihop med killen i ditt liv och blivit sambo med honom. Då kanske du vill fira det med en fin middag, lite mys och varför inte en present. Här ger vi tips på enkla inflyttningspresenter. Du får flera bra tips på present till sambo.

Enkla presenter till killen som flyttat hem till dig

Om du det är hos dig ni har blivit sambos kan du ge en present som verkligen visar att han hör hemma i ditt boende från och med nu. Prylar som man bara brukar ha i hemmet passar perfekt. Vi tänker på saker som:

  • ett tandborstställ eller en tandborstmugg
  • en fin nyckelring med hemnyckeln på
  • eget förkläde till köket

Tandborstmugg med hans första bokstav på

mugg som tandborstmugg
Design Letters melaminmugg A

Design Letters har fina muggar i vit melamin med en stor bokstav på. De är perfekt som tandborstmugg. Du kan välja en som matchar första bokstaven i förnamnet på din nya sambokille. Finns att köpa hos Bagaren och Kocken.

Nyckelring till hemnyckeln

För att ditt hem också ska bli hans hem behöver han ju ha en egen nyckel. En rolig present blir då givetvis en nyckelring som han kan ha sin nya hemnyckel på. Kolla in alla roliga nyckelringar hos Partykungen.

Nyckelring med kompass
Kompass på nyckelring, så han hittar hem.

Förkläde till köket som present till sambo

En central del i hemmet är köket där vi äter och lagar massor av mat. Självklart vill du att han ska hjälpa till och fixa goda frukostar, luncher och middagar därhemma.

förkläde, brunt skinn
Kamado Outset förkläde

Med ett fint förkläde i present kan din sambo inte skylla på att hans kläder kan bli smutsiga.